Forretningsbetingelser hos Viborg Dyrehospital ApS

Generelle oplysninger

Viborg Dyrehospital ApS
Fabrikvej 16C
8800 Viborg
CVR nr.: 36394277
Telefon: 78701890
Email: info@viborgdyrehospital.dk

Priser

Hos Viborg Dyrehospital ApS er alle priserne i danske kroner angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Viborg Dyrehospital ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil blive trukket på din konto, når du godkender købet. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Viborg Dyrehospital ApS sælger udelukkende deltagerbeviser til hvalpehold, hvorfor det ikke er nødvendigt med levering.

Deltagerbeviser til hvalpehold

Bekræftelsen du får pr. mail, når du har gennemført dit købt, gælder som dit deltagerbevis og skal vises, når du ankommer til hvalpetræning. Deltagerbeviset kan ikke refunderes med mindre Viborg Dyrehospital ApS ser sig nødsaget til at aflyse eller flytte holdet pga uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning eller udskydning refunderer vi beløbet til samme konto, som den der blev brugt, da købet blev foretaget.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Køb af billetter til hvalpekursus er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et hvalpekursus aflyses refunderes deltagerbeviset naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Viborg Dyrehospital ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@viborgdyrehospital.dk