Vores priser

Priser hos dyrlæger varierer en del mellem dyreklinikker, og afspejler hvor forskelligt opgaverne bliver løst (den faglige kvalitet, som opnås via løbende efteruddannelse og tillært erfaring), samt hvilke investeringer der er foretaget og ikke mindst også de reelle løbende udgifter (lønninger, udstyr, husleje, forsikring mm).

Der kan være stor forskel på dyreklinikker/hospitaler, og hvor meget udstyr de har valgt at investere i. F.eks. er overvågningsudstyr, inhalationsanæstesi og røntgen samt laboratorieudstyr blandt de større investeringer. Når du sammenligner priser, skal du derfor også være opmærksom på, at der er en grund til forskellen.

På Viborg Dyrehospital har vi valgt at investere i et meget sikkert og pålideligt inhalationsanæstesianlæg samt overvågnings- og laboratorieudstyr. Derved sikrer vi dit kæledyr bedst muligt under bedøvelse og operation samt muliggør en blodprøvescreening samme dag som bedøvelsen. Herudover har vi digital røntgen, som sikrer den bedst mulige billedkvalitet og forkorter tiden, hvor dit kæledyr evt. skal være bedøvet til røntgen.

Under og efter bedøvelse vil dit kæledyr altid være under opsyn af minimum én sygeplejerske, som tager sig godt af dit kæledyr og sørger for at alt er, som det skal være.

På trods af at vi har investeret i en del udstyr, forsøger vi at holde priserne på et niveau, hvor de fleste kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Betaling skal normalt finde sted når patienten forlader klinikken - uanset om det er en operation eller en almindelig konsultation. Vi modtager naturligvis Dankort samt en del øvrige betalingskort og Mobilepay.

 

Husk at du med VetPlan kan spare penge på bl.a. vaccinationer, konsultationer, negleklip, tandrens, blodprøver og meget mere. Læs mere om vores sundhedsordninger.

Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at ringe til os eller kigge forbi dyrehospitalet i Viborg.