VetPlan - en sundhedsordning til dit kæledyr

Vores VetPlan giver dig mulighed for at spare penge, samtidig med at du sikrer det bedst mulige grundlag for, at din hund, kat eller kanin får et godt, langt og sundt liv.

Vi har valgt at have en basis og udvidet Vetplan ordning til hund og kat afhængig af dig og dit kæledyrs behov - du kan læse mere om de enkelte ordninger ved at åbne pdf-filerne nederst på siden.

Ved en udvidet plan kan du for få hundrede kroner pr. måned få bl.a. ubegrænset antal konsultationer. Det vil sige, at du altid kan komme ned til os, hvis dit dyr er sygt, kommet til skade eller bare trænger til kloklip, tandtjek eller vægtkontrol. Der er desuden årligt sundhedseftersyn og almindelig vaccination inkluderet. Du skal således i forbindelse med et besøg kun betale for supplerende undersøgelser og behandlinger samt forbrug som materialer og medicin.

Tilmelding og månedlige betalinger
Du tilmelder dig og betaler første måneds ydelse på Viborg Dyrehospital, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice i din bank.

VetPlan betales forud og er bindende i mindst seks måneder. Efter seks måneder er opsigelsen løbende måned + én måned.

For yderligere information om Viborg Dyrehospitals sundhedsordning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 78 70 18 90 eller endnu bedre: Kom forbi os på klinikken så vi kan give dig grundig og personlig information om VetPlan.

 

 

Marta Feja