VetPlan - en sundhedsordning til dit kæledyr

Vores VetPlan giver dig mulighed for at spare penge, samtidig med at du sikrer det bedst mulige grundlag for, at din hund, kat eller kanin får et godt, langt og sundt liv.

I alle vores VetPlaner er dit kæledyrs årlige sundhedseftersyn og vaccination inkluderet. Det sikrer at du hver år får en status på dit kæledyrs sundhed ved at betale et månedligt besøg. Udover den årlige vaccination giver en VetPlan dig også andre rabatter. Du får nemlig mulighed for at købe kvalitetsfoder til din hund eller kat billigere end andre. Du får også rabat på tandbehandlinger - en udgift man som ny hundeejer ofte glemmer og som de fleste sygeforsikringer ikke dækker. Som VetPlan kunde får du også rabat i vores wellness- /fysioterapiafdeling, hvor du får 10% rabat ligesom du får 10% rabat på konsultationer, blodprøver som vi analyserer på vores eget laboratorie og meget mere.

Som VetPlan kunde får du ekstra følgende rabatter

  • 20% rabat på Virbac foder
  • 20% rabat på Specifik foder
  • 20% rabat på tandbehandling
  • 20% rabat på honorar ved neutralisering
  • 20% rabat på attestering og udstedelse af pas
  • 10% rabat på konsultationer
  • 10% rabat på inhouse blodprøver
  • 10% rabat på fysioterapi og massage

Rabatterne gælder kun hos os og indenfor almindelig åbningstid og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Ønsker du et økonomisk sikkerhedsnet i forbindelse med fx. uheld, anbefaler vi, at man også overvejer at tegne en syge- og/eller ulykkesforsikring til sit kæledyr. Tag en snak med dit almindelige forsikringsselskab om dette.

Se hvordan vi har skræddersyet sundhedspakkerne til dit kæledyr herunder.

Tilmelding og månedlige betalinger
Du tilmelder dig og betaler første måneds ydelse på Viborg Dyrehospital, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice i din bank.

VetPlan betales forud og er bindende i mindst seks måneder. Efter seks måneder er opsigelsen løbende måned + én måned.

For yderligere information om Viborg Dyrehospitals sundhedsordning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 78 70 18 90 eller endnu bedre: Kom forbi os på klinikken så vi kan give dig grundig og personlig information om VetPlan.