Fysioterapi

I vores fysioterapiafdeling har vi mange tilbud, som kan tilpasses lige netop din hund eller kat. En stærk krop forebygger ikke kun skader, men hjælper også hvis dit dyr, hvis skaden er sket.

Fysioterapi kan benyttes ved akutte og kroniske smerter, hvor vores terapeut planlægger en individuel behandling til dit kæledyr. Udover massage og mild ledmobilisering, kan vi også benytte os af laserterapi og waterwalker.

 

 

Fysioterapi for alle

Vi tager udgangspunkt i den hele hund, og hvad du ønsker fokus på. Det kan være, du har en konkurrencehund, hvor der ønskes bedre performance. Det kan også være du har en udstillingshund, hvor du ønsker mere muskulatur, eller måske har din bedste ven fået nyt korsbånd.

Vores fysioterapi er for alle uanset størrelse, alder og livsstadie. Mange ældre gigthunde nyder f.eks. godt af både massage og laser. Og træning i water walkeren kan give mulighed for at træne muskelstyrke uden den normale vægtbelastning og dermed få en bedre bevægelighed. Er du i tvivl om, hvad vores terapeuter kan gøre for din hund eller kat, så tøv ikke med at kontakte os. Og husk - en prøvetur i vores water walker er altid gratis!

 

Sund hund

Kombineret behandling

Udover vores terapeuters ekspertise i fysiurgisk terapi og massage har vi forskelligt træningsudstyr, laser og water walker. Dit kæledyrs behandling er individuel og kombineres bedst muligt til jer.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Genoptræning f.eks. efter patella- eller korsbåndsoperation, frakturer, led- eller muskelskader
  • Fitness Stærk muskulatur forebygger og forbedrer og er vigtig for alle.
  • Vægttab
  • Smertelindring både for akutte og kroniske patienter, som ex. gigtpatienter
  • Muskelopbyggende
  • Wellness
  • Andre akutte og kroniske skader i muskler, led og sener f.eks. slidgigt, ledsmerter, rygsmerter, hofteledsdysplasi (HD), albueledsdysplasi (AD)

 

Vi kan forbedre livskvaliteten hos dit kæledyr

Vi ser ofte, at fysioterapi kan forbedre livskvaliteten hos vores patienter. Særligt hos dyr som er plaget af muskel- og ledskader samt gigtpatienter.

Vi tilpasser altid behandlingen til det enkelte dyr og den specifikke sygdom, således at dit dyr får en skræddersyet behandling og det bedste resultat, hvilket også inkluderer hjemmeøvelser.

Vores veterinærsygeplejerske, Mette Kvist er uddannet fysiurgisk hundeterapeut og er derudover også uddannet fagveterinærsygeplejerske i anæstesi.

Book en tid i dag

Ønsker du at bestille tid til behandling eller undersøgelse af dit kæledyr?