Konsultation

Hos os sætter vi 30 minutter af til en konsultation, så vi kan undersøges din hund grundigt i forhold til den aktuelle problemstilling som din henvendelse drejer sig om. Vi tager udgangspunkt i den hele hund, men skulle der være brug for yderligere undersøgelser, som f.eks. mikroskopi, røntgen eller blodprøver, er disse ikke inkluderet i konsultationsprisen.

Konsultation 759,-
Akuttillæg 350,-
Vagt tillæg 2.097,-

Vaccination

Når du kommer til os med din hund til vaccination, gennemgås den fra ende til anden. Vi laver en grundig sundhedsundersøgelse der omfatter tænder og mundhule, øjne, øre, pels, hud, kønsorganer, led og lymfekirtler, og vi lytter på hjerte og lunger. Vaccinerne tilpasses din hund og der attesteres i sundhedsbog og/eller pas.

Vaccination inklusive vacciner 882,-

Vaccinationsprisen er inklusive DHP, BbPi og L4, og er derfor den maksimale pris.

Rabies vaccination inklusive udstedelse af pas 1.104,-
Konsultation i vagt 2.097,-

Neutralisation

Inden vi bedøver din hund, foretages en grundig undersøgelse og bedøvelsen tilrettelægges individuelt. Det er selvfølgelig valgfrit, men vi anbefaler altid en præanæstetisk blodprofil inden enhver narkose. Vi bedøver efter de nyeste protokoller og holder vores viden løbende opdateret og hospitalet er udstyret med moderne anæstesi- og overvågningsudstyr. Under hele proceduren vil vores uddannede fagpersonale monitorere din hund og den vil blive opkoblet på ilt og væske samt tilført varme under hele proceduren.

Vi har stor erfaring i særligt følsomme hunde og brachycephale racer (mops, fransk bulldog, engelsk bulldog m.m.), hvor vi tager ekstra hensyn.

Vi opererer efter nyeste de nyeste principper, og der lukkes med skjulte suturer. Priserne er uden krave eller bodystocking, som kan tilkøbes efter behov.

Når du afhenter din hund, vil du blive informeret om operationens forløb, de næste dages pleje og medicinering.

Udover operativ neutralisation findes der også mulighed for kemisk kastration. Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den bedste for din hund, så kontakt os endelig på tlf. 7870 1890.

Kastration under 20 kg 2.582,-
Kastration 20-39 kg 2.916,-
Kastration over 40 kg 3.261,-
Inguinal kryptorchisme 3.900,-
Abdominal kryptorchisme 5.900,-
Kemisk kastration 6 mdr. 1.356,-
Kemisk kastration 12 mdr. 2.119,-
Sterilisation under 20 kg 4.374,-
Sterilisation over 20 kg 4.588,-

Røntgen og scanning

Vi har det nyeste røntgenapparat og scanninger og kan udover diagnostisk arbejde hjælpe med røntgen til hofte-, albue- og skulderstatus ved Dansk Kennel Klub (DKK) samt røntgen og ultralyd ved drægtighed.

Husk at købe en rekvisition på forhånd hvis du skal have lavet røntgenbilledevurdering hos DKK - disse skal købes hos kennelklubben.

Røntgen af hofter 2.010,-

(HD) Alt inklusive

Røntgen af hofter, albue og skulder 2.919,-

(HD, AD og OCD) alt inklusiv

Drægtigheds ultralyd 880,-

Tidligst fra dag 25

Drægtighedsrøntgen 880,-

Tidligst fra dag 55

Tandrens

For grundigt at kunne undersøge din hunds mundhule, foregår tandbehandlinger altid i bedøvelse. Under narkosen intuberer vi for at tilføre ilt og samtidig sikre, at der ikke sker uhensigtsmæssige inhalation af partikler fra tandrensen.

Inden vi bedøver din hund, foretages en grundig undersøgelse og bedøvelsen tilrettelægges efter din hund. Det er selvfølgelig valgfrit, men vi anbefaler altid en præanæstetisk blodprofil inden enhver narkose. Vi bedøver efter de nyeste protokoller og holder vores viden løbende opdateret og klinikken er udstyret med moderne anæstesi- og overvågningsudstyr. Under hele proceduren vil vores uddannede fagpersonale monitorere din hund og den vil blive opkoblet på ilt og væske samt tilført varme under hele proceduren.

Alle undersøgelser indledes med en inspektion af mundhule hvor alle tænder vurderes i forhold til tandkødssundhed, tandskader og tandstilling. Ved tandrens foretages der, medmindre andet er aftalt, fuld røntgen af alle tænder for at opdage tidlige stadier af tandsygsomme.

Tandrens under 25 kg 2.695,-

Inklusive fuld tandrøntgen

Tandrens 25-49 kg 2.995,-

Inklusive fuld tandrøntgen

Det tages forbehold for ændringer samt variation i medicinpriser. Priserne er sat efter den aktuelle medicinpris pr 1/1-2023.