Konsultation

For at have tid til at undersøge din kanin grundigt, har vi sat 30 minutter af til en normal konsultation. Vi tager udgangspunkt i aktuelle problemstilling din henvendelse drejer sig om, men er der brug for yderligere undersøgelser som eksempelvis skrab, mikroskopi, blodprøver, røntgen m.m., er disse ikke inkluderet i konsultationshonoraret.

 

Konsultation 759,-
Akuttillæg 350,-
Konsultation i vagt 2097,-

Vaccination

Når du kommer til os med din kanin til vaccination den fra ende til anden. Vi laver en grundig sundhedsundersøgelse der omfatter tænder og mundhule, øjne, øre, pels, hud, kønsorganer, led og lymfekirtler, vi lytter på hjerte og lunger og der attesteres i sundhedsbog og/eller pas.

 

 

Vaccination 900,-

Inklusive vaccine mod RHD + Myxomatose

Neutralisation

Inden vi bedøver din kanin foretages en grundig undersøgelse og bedøvelsen tilrettelægges individuelt.

Vi bedøver efter de nyeste protokoller og holder vores viden løbende opdateret og klinikken er udstyret med moderne anæstesi- og overvågningsudstyr. Under hele proceduren vil vores uddannede fagpersonale monitorere din kanin og den vil blive opkoblet på ilt og væske samt tilført varme under hele proceduren.

Vi operere efter nyeste de nyeste principper og der lukkes med skjulte suturer.

Efter operationen er ovre vi vores uddannede personale overvåge din kanin, så vi sikrer at den kommer hurtigt på benene igen.

Når du afhenter din kanin, vil du blive informeret om operationens forløb, de næste dages pleje og medicinering.

Husk at kaniner, modsat hunde og katte, ikke skal faste inden operation, og vi opfordrer til, at de medbringer en madpakke med foder/hø de kender og foretrækker at spise.

Kastration 1850,-

incl. smertestillende

Sterilisation 2450,-

incl. smertestillende

Det tages forbehold for ændringer samt variation i medicinpriser. Priserne er sat efter den aktuelle medicinpris pr 1/1-2023.