Konsultation

Hos os har katte deres helt egen kattevenlige afdeling, og for at have tid til at undersøge din kat grundigt hat vi sat 30 minutter af til en normal konsultation. Vi tager udgangspunkt i aktuelle problemstilling din henvendelse drejer sig om, men er der brug for yderligere undersøgelser som eksempelvis skrab, mikroskopi, blodprøver, røntgen m.m., er disse ikke inkluderet i konsultationshonoraret.

Konsultation 759,-
Akuttillæg 350,-
Konsultation i vagt 2.097,-

Vaccination

Når du kommer til os med din kat til vaccination i vores kattevenlige afdeling, gennemgås den fra ende til anden. Vi laver en grundig sundhedsundersøgelse der omfatter tænder og mundhule, øjne, øre, pels, hud, kønsorganer, led og lymfekirtler, og vi lytter på hjerte og lunger.

Vaccinerne tilpasses din kat og der attesteres i sundhedsbog og/eller pas.

Vaccination RCP 747,-
Vaccination RCP + FeLV 802,-
Rabies vaccination inklusive udstedelse af pas. 1.104,-

Ved 1. eller tidligere udløben rabies vaccine, skal der gå 21 dage fra vaccinationsdagen før den gyldig for udrejse.

Neutralisation

Inden vi bedøver din kat, foretages en grundig undersøgelse og bedøvelsen tilrettelægges individuelt. Det er selvfølgelig valgfrit, men vi anbefaler altid en præanæstetisk blodprofil inden enhver narkose. Vi bedøver efter de nyeste protokoller og holder vores viden løbende opdateret og hospitalet er udstyret med moderne anæstesi- og overvågningsudstyr. Under hele proceduren vil vores uddannede fagpersonale monitorere din kat og den vil blive opkoblet på ilt og væske samt tilført varme under hele proceduren.

Vi opererer efter nyeste de nyeste principper og der lukkes med skjulte suturer. Priserne er uden krave eller bodystocking som kan tilkøbes efter behov.

Når du afhenter din kat, vil du blive informeret om operationens forløb, de næste dages pleje og medicinering.

Ved mærkning registrerer vi din kat i Det Danske Katteregister, så dit ejerskab af katten registreres og du kan findes, hvis katten bliver væk.

Kastration 950,-

inkl. øretatovering

1.199,-

inkl. øretatovering og chip

1.249,-

inkl. øretatovering og vaccine (RCP)

1.549,-

inkl. øretatovering, chip og vaccine (RCP)

1.749,-

inkl. øretatovering, chip, vaccine og revaccination (RCP)

1.850,-

inkl. øretatovering, FIV/FeLV test, vaccine og revaccination (RCP+FeLV)

2.050,-

inkl. øretatovering, chip, FIV/FeLV test, vaccine og revaccination (RCP+FeLV)

1.449,-

inkl øretatovering

1.799,-

inkl. øretatovering og chip

Sterilisation 1.449,-

inkl. øretatovering

1.799,-

inkl. øretatovering og chip

1.849,-

inkl. øretatovering og vaccination (RCP)

2.200,-

inkl. øretatovering, chip og vaccination (RCP)

2.700,-

inkl. øretatovering, chip, FIV/FeLV test, vaccination og revaccination (RCP+FeLV)

Tandrens

For grundigt at kunne undersøge din kats mundhule grundigt, foregår tandbehandlinger altid i bedøvelse.  Under narkosen intuberer vi for at tilføre ilt og samtidig sikre, at der ikke sker uhensigtsmæssige inhalation af partikler fra tandrensen.

Inden vi bedøver din kat foretages en grundig undersøgelse og bedøvelsen tilrettelægges individuelt. Det er selvfølgelig valgfrit, men vi anbefaler altid en præanæstetisk blodprofil inden enhver narkose. Vi bedøver efter de nyeste protokoller og holder vores viden løbende opdateret og klinikken er udstyret med moderne anæstesi- og overvågningsudstyr. Under hele proceduren vil vores uddannede fagpersonale monitorere din kat og den vil blive opkoblet på ilt og væske samt tilført varme under hele proceduren.

Alle undersøgelser indledes med en inspektion af mundhule hvor alle tænder vurderes i forhold til tandkødssundhed, tandskader og tandstilling. Ved tandrens foretages der, medmindre andet er aftalt, fuld røntgen af alle tænder for at opdage tidlige stadier af tandsygdomme.

Tandrens 2.295,-

Inkl. fuld tandrøntgen

Det tages forbehold for ændringer samt variation i medicinpriser. Priserne er sat efter den aktuelle medicinpris pr 1/1-2023.