Virbac HPM foder til hund og kat

FÅ EN GOD START PÅ DE GODE MADVANER!

VETERINARY HPM™ er udviklet som en lav-kulhydrat, høj-protein opskrift. Dette for at komme så tæt på kødædernes ernæringsmæssige behov som muligt. Foderserien indeholder desuden, et specielt udvalg af funktionelle ingredienser for, at holde dit dyr sundt og i god form.

Husk, at du som medlem af vores AniPlan får 20% rabat på alt foder fra Virbac HPM. Er du ikke medlem, får du altid den 6. pose gratis, når du handler Virbac hos os.

Virbac HPM foder
5 gode grunde til at vælge Virbac HPM foder:
Alt VETERINARY HPM™ foder har animalsk protein, som vigtigste energikilde og indeholder mindst muligt kulhydrat.
VETERINARY HPM™ foder bliver fremstillet og pakket i Virbac Nutrition Plant i Vauvert (Frankrig). Deres ekspertise inden for hundes og kattes ernæring er basis for, at vi kan leve op til kravene om foderets sporbarhed, kvalitet og sikkerhed.
VETERINARY HPM™-formlerne er uændrede året rundt. De overholder de mest avancerede ernæringsmæssige standarder og retningslinjer. Veterinary HPM anvender kun ingredienser af højeste kvalitet. Animalsk protein er hovedingrediensen i VETERINARY HPM™. Proteinindholdet stammer fra svin og fjerkræ af høj kvalitet. Derfor indeholder fodret meget lave niveauer af aske og er af europæisk oprindelse. Alle VETERINARY HPM™-produkter er fri for tilsatte kunstige smags- og farvestoffer. Vores strenge politik om ingrediensernes oprindelse sikrer også, at vi ikke anvender nogen råmaterialer, som stammer fra genetisk modificerede organismer (GMO’er).
I løbet af de seneste få årtier har hunde og katte, som begge er naturlige kødædere, måttet vænne sig til foder med mere og mere kulhydrat og stivelse. Nye undersøgelser viser dog, at hvis hunde og katte får valget, vil de klart foretrække foder med meget animalsk protein og kun lidt kulhydrat. De fleste hunde og katte elsker smagen af VETERINARY HPM™. Men for DIN tryghed, tilbyder vi en smagsgaranti på VETERINARY HPM™. Vil dyret ikke spise foderet, får du penge tilbage.
Foderintolerance eller allergi er meget almindeligt og kan give både hud- og maveproblemer. Derfor har Virbac valgt, at undgå de mest almindelige allergi-ingredienser (oksekød, mælk, soya, hvede, majs, gluten og æg) i denne foderserie. Desuden brugers der ikke så mange forskellige proteinkilder, kun svin og kylling (animalsk) og ærter (vegetabilsk).
Det er bevist at: 'Et korrekt afbalanceret foder hjælper din hund eller kat til at holde sig sund!'

 

Takket være sine sundhedsfordele, har Virbacs foder opnået en ny ernæringsmæssig balance, som passer til dit dyr og bidrager til sundheden.

Hunde og katte er kødædere, uanset om de er syge eller raske. Derfor er det nye VETERINARY HPM™ TERAPEUTISKE SORTIMENT også baseret på høj protein - lav kulhydrat (HP-LC) princippet, hvilket betyder en lav mængde kulhydrater og en høj mængde proteiner af animalsk oprindelse (i gennemsnit er mere end 90% af proteinet af animalsk oprindelse).

Hvert VETERINARY HPM™ produkt har sine egne sundhedsfordele tilpasset dyrets alder, størrelse, kønsstatus, livsstil og specielle behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på klinikken, hvis du vil vide mere, om foder til din hund eller kat.

Ellers kan du læse mere om vores Virbac HPM foder her: